Zelfrijdende hoogwerker

Wilt u een zelfrijdende hoogwerker huren? Ook dat kan bij Kraanverhuur Woerden. Zelfrijdende hoogwerkers worden ook wel onbemande hoogwerkers genoemd. Ze zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het demonteren van lichtreclame of het reinigen van gevels en beglazingen. De zelfrijdende hoogwerkers worden onbemand verhuurd. U krijgt bij ons een instructie. We hebben kranen van 35 ton tot 140 ton.Er zit zeker een kraan bij die geschikt is voor uw klus.

Huren

Wanneer u een onbemande hoogwerker bij ons wilt huren, neemt u contact met ons op. We bespreken dan eerst waarvoor u de kraan nodig heeft en op basis daarvan adviseren wij u een van onze kranen uit ons kranenpark. We nemen de tijd om u uitgebreid te instrueren. Veiligheid gaat immers boven alles.

Werkzaamheden

Naast zelfrijdende hoogwerkers verhuurt Kraanverhuur Woerden ook bemande hoogwerkers. Daarnaast worden wij ingezet bij bergingswerkzaamheden, het vervangen van ruiten met bemande hoogwerkers, horizontale transporten in zowel binnen- als buitenland, machineverhuizingen en interne transporten. Ook zijn wij inzetbaar voor het hijsen van tuin- en bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven.

Over ons

Kraanverhuur Woerden bestaat sinds 1992. Gestart door twee broers met twee tweedehands kranen van 25 en 60 ton. Het bedrijf is steeds verder uitgebreid en door twee overnames in 2011 en 2012 staat er nu een professioneel bedrijf met 9 eenheden en 11 personeelsleden. Kraanverhuur Woerden kenmerkt zich door vakmanschap en persoonlijk contact.

Zelfrijdende hoogwerker Kraanverhuur Woerden