Over ons

Kraanverhuur Woerden bestaat sinds 2 februari 1992.
Wanneer we nu, jaren later, naar de moderne huisvesting en het wagenpark kijken is het moeilijk voor te stellen dat de broers Ron en Marcel Coljé gestart zijn met twee 2e hands kranen van resp. 25 en 60 ton.

Door vakmanschap en persoonlijk contact – de broers hebben er bewust voor gekozen om zelf letterlijk en figuurlijk op de bok te blijven zitten – is het bedrijf in de loop van de jaren geleidelijk uitgebouwd tot een professioneel en goed geëquipeerd bedrijf met vijf medewerkers en zes kranen. Door overname van de activiteiten van De Jong Kraanverhuur (2011) en Van Selm Kraanverhuur (2012) is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot 9 eenheden en 11 personeelsleden.

Kraanverhuur Woerden heeft in deze jaren een gedegen reputatie opgebouwd. De werkzaamheden bestaan uit de inzet bij bergingswerkzaamheden, het vervangen van ruiten met behulp van bemande hoogwerkers, het hijsen van tuin –en bouwmaterialen voor zowel particulieren als bedrijven en het uitvoeren van horizontale transporten in zowel Nederland als het buitenland.

Door de overname van de activiteiten van Van Selm Kraanverhuur behoren ook de verhuur van hoogwerkers, interne transporten en machineverhuizingen tot onze activiteiten.

Bij de uitvoering staat veiligheid voorop. Kraanverhuur Woerden is al sinds 2002 VCA* gecertificeerd en beschikt over het keurmerk VVT. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de medewerkers beschikken over de benodigde veiligheidsdiploma’s, dat het materieel periodiek gekeurd wordt en dat de veiligheidsaspecten regelmatig beoordeeld en besproken worden.

Dus: Kraanverhuur Woerden, voor Veilig Verticaal Verplaatsen!

Verhuur hoogwerker Kraanverhuur Woerden