Verhuur hoogwerker

Bij Kraanverhuur Woerden kunt u terecht voor de verhuur van hoogwerkers. Wij verhuren zowel bemande als onbemande hoogwerkers. Er zijn verschillende type hoogwerkers zoals een telescoop hoogwerker, knikarm hoogwerker of schaar hoogwerker. Welke kraan voor u geschikt is hangt af van de hoogte, de locatie en de klus die geklaard moet worden. Onbemande hoogwerkers, ook wel zelfrijdende hoogwerkers genoemd, kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het (de)monteren van lichtreclames of het reinigen van gevels en beglazingen.

Het huren van een hoogwerker

Wanneer u interesse heeft in de verhuur van een hoogwerker kunt u het beste contact met ons opnemen. We bespreken dan eerst de werkzaamheden waarvoor u een hoogwerker wilt huren. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren welke hoogwerker daarvoor het meest geschikt is.

Veiligheid

Al onze kraanmachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij aanvullend gediplomeerd voor onder andere VCA-VOL, EHBO en BHV. Kraanverhuur Woerden is zelf ook VCA gecertificeerd en beschikt over het VVT keurmerk (Veilig Verticaal Vervoeren). Hierdoor bent u verzekerd dat al onze medewerkers beschikken over de benodigde veiligheidsdiploma’s. Maar ook dat al ons materieel periodiek wordt gekeurd en dat alle veiligheidsaspecten regelmatig worden beoordeeld en besproken. Veiligheid staat bij Kraanverhuur Woerden voorop.

Verhuur hoogwerker Kraanverhuur Woerden