Hoogwerker verhuur

Voor hoogwerker verhuur gaat u naar Kraanverhuur Woerden. Bij ons kunt u verschillende hoogwerkers huren, bemand en onbemand. Welke hoogwerker het beste geschikt is voor uw klus, is afhankelijk van onder andere de locatie, de werkzaamheden en de hoogte.

Onbemande hoogwerkers

Onze onbemande hoogwerkers variëren van 10 tot ruim 47 meter. De onbemande hoogwerkers worden ook wel zelfrijdende hoogwerkers genoemd. Deze hoogwerkers kunnen kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het (de)monteren van lichtreclames of het reinigen van gevels en beglazingen. Onbemand betekent dat u ze zelf moet bedienen. In ons kranenpark van 35 tot 140 ton zit ook een hoogwerker die geschikt is voor uw klus.

Bemande hoogwerkers

Als het gaat om hoogwerker verhuur kunt u ook kiezen voor een bemande hoogwerker. Bij bemande hoogwerkers huurt u met de hoogwerker een ervaren gediplomeerde hoogwerkermachinist in. Al onze hoogwerkermachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij aanvullend gediplomeerd voor onder andere VCA-VOL, EHBO en BHV. Bij bemande hoogwerkers gaat het doorgaans om zwaarder materieel.

Andere werkzaamheden

Naast hoogwerker verhuur kunt u bij Kraanverhuur Woerden ook terecht voor andere werkzaamheden zoals bergingswerkzaamheden, het vervangen van ruiten met bemande hoogwerkers, horizontale transporten in zowel binnen- als buitenland, machineverhuizingen en interne transporten. Ook zijn wij inzetbaar voor het hijsen van tuin- en bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven.

Hoogwerker verhuur Kraanverhuur Woerden