Bergingswerkzaamheden

Kraanverhuur Woerden wordt onder andere ingezet bij bergingswerkzaamheden. Als er een ongeluk heeft plaatsgevonden moeten de getroffen voertuigen snel geborgen worden om te zorgen dat de weg weer vrij is. Wij kunnen hiervoor zorgen. Wij zorgen dat alle voertuigen van de weg worden gehaald. Met onze kranen en ander materieel wij ook auto’s uit het water trekken en gekantelde vrachtwagens weer rechtop zetten.

Werkzaamheden

Naast de inzet bij bergingswerkzaamheden is zijn wij inzetbaar voor het vervangen van ruiten met behulp van bemande hoogwerkers, het hijsen van tuin- en bouwmaterialen voor zowel particulieren als bedrijven en het uitvoeren van horizontale transporten in zowel Nederland als buitenland. ook kunnen we staalconstructies plaatsen of silo’s bij boeren. Naast hijskranen verhuren we ook hoogwerkers. Daarnaast verzorgt Kraanverhuur Woerden interne transporten en kunnen we machines verhuizen.

Veiligheid

Al onze kraanmachinisten hebben de vereiste vakdiploma’s. Daarnaast zijn ze gediplomeerd met onder andere EHBO, VCA-VOL en BHV. Kraanverhuur Woerden is al sinds 2002 VCA gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk VVT (Vereniging Verticaal Transport). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle medewerkers beschikken over de benodigde veiligheidsdiploma’s, dat al het materieel periodiek gekeurd wordt en dat veiligheid regelmatig beoordeeld en besproken wordt. Daarnaast staat bij ons een veilige maar ook plezierige persoonlijke samenwerking hoog in het vaandel.

Bergingswerkzaamheden Kraanverhuur Woerden