Kraanverhuur Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf voor kraanverhuur in Utrecht? Denk dan ook een aan Kraanverhuur Woerden. Bij ons kunt u diverse kranen huren. Er zijn verschillende type kranen zoals een telescoop hoogwerker, knikarm hoogwerker of schaar hoogwerker. Welke kraan voor u geschikt is hangt af van de hoogte, de locatie en de klus die geklaard moet worden.

Onbemande hoogwerkers

U kunt bij ons ook onbemande hoogwerkers huren, ook wel zelfrijdende hoogwerkers genoemd. Deze kranen kunnen kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het (de)monteren van lichtreclames of het reinigen van gevels en beglazingen. Onbemand betekent dat u ze zelf moet bedienen. Bij bemande kranen huurt u met de kraan een ervaren gediplomeerde kraanmachinist in. Al onze kraanmachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij aanvullend gediplomeerd voor onder andere VCA-VOL, EHBO en BHV.

Kraan huren

U kunt voor verschillende werkzaamheden kiezen voor kraanverhuur in Utrecht en omstreken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van ruiten, reparatie werkzaamheden aan daken,het (de)monteren van lichtreclame of het reinigen van gevels. Welke kraan voor u geschikt is hangt af van de hoogte, de locatie en de klus die geklaard moet worden. Wanneer u kiest voor kraanverhuur in Utrecht en omgeving neemt u eerst contact met ons op.  We bespreken dan eerst de werkzaamheden waarvoor u een hoogwerker wilt huren. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren welke hoogwerker daarvoor het meest geschikt is.

kraanverhuur-woerden en utrecht