Voor de verhuur van een hijskraan kunt u terecht bij Kraanverhuur Woerden. Heeft u werkzaamheden op hoogte en heeft u daarvoor een hijskraan nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan het hijsen van tuin- en bouwmateriaal, zowel voor particulieren als voor bedrijven, of het monteren van ruiten, gevelreiniging of reparaties aan daken, gevels of kozijnen.

Kraanmachinist inhuren

Bij de verhuur van een hijskraan adviseren wij u over het type hijskraan dat u nodig heeft voor uw klus. Er zijn verschillende soorten hijskranen zoals telescoop hoogwerker, knikarm hoogwerker of schaar hoogwerker. Voor kleinere klussen kunt u kiezen voor een onbemande hoogwerker. Bij zwaarder materieel is de hijskraan bemand. Dit houdt in dat u met de kraan een ervaren gediplomeerde kraanmachinist in huurt. Al onze kraanmachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij aanvullend gediplomeerd voor onder andere VCA-VOL, EHBO en BHV.  

Verhuur hijskraanKeurmerk

Kraanverhuur Woerden is zelf ook VCA gecertificeerd en beschikt over het VVT keurmerk (Veilig Verticaal Vervoeren). Hierdoor bent u verzekerd dat al onze medewerkers beschikken over de benodigde veiligheidsdiploma’s. Maar ook dat al ons materieel periodiek wordt gekeurd en dat alle veiligheidsaspecten regelmatig worden beoordeeld en besproken. Veiligheid staat bij Kraanverhuur Woerden voorop.

Contact

Wilt u meer informatie over de verhuur van een hijskraan? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Onze contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.