Voor hoogwerker verhuur gaat u naar Kraanverhuur Woerden. Bij ons kunt u verschillende kranen huren, bemand en onbemand. Welke kraan het beste geschikt is voor uw klus, is afhankelijk van onder andere de locatie, de werkzaamheden en de hoogte.

Onbemande hoogwerkers

Onze onbemande hoogwerkers variëren van 10 tot ruim 47 meter. De onbemande hoogwerkers worden ook wel zelfrijdende hoogwerkers genoemd. Deze kranen kunnen kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het (de)monteren van lichtreclames of het reinigen van gevels en beglazingen. Onbemand betekent dat u ze zelf moet bedienen. In ons kranenpark van 35 tot 140 ton zit ook een kraan die geschikt is voor uw klus.

Bemande hoogwerkers

Als het gaat om hoogwerker verhuur kunt u ook kiezen voor een bemande kraan.  Bij bemande kranen huurt u met de kraan een ervaren gediplomeerde kraanmachinist in. Al onze kraanmachinisten beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij aanvullend gediplomeerd voor onder andere VCA-VOL, EHBO en BHV. Bij bemande kranen gaat het doorgaans om zwaarder materieel.

Hoogwerker verhuurAndere werkzaamheden

Naast hoogwerker verhuur kunt u bij Kraanverhuur Woerden ook terecht voor andere werkzaamheden zoals bergingswerkzaamheden, het vervangen van ruiten met bemande hoogwerkers, horizontale transporten in zowel binnen- als buitenland, machineverhuizingen en interne transporten. Ook zijn wij inzetbaar voor het hijsen van tuin- en bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven.

Wilt u meer informatie over hoogwerker verhuur? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Onze contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.